Den sista måltiden

Imorgon börjar jag med den flytande kosten inför min koloskopi på tisdag. För att fira detta har jag bjudit mig själv på både en hamburgare-lunch och en pizza-middag, två rätter som oftast inte infinner sig på menyn för de med Crohns.

Lunchen bestod av 2 st 90-grams ostburgare med strips, smältost och cola. Det smakade faktiskt jävligt gott och det var evigheter sedan jag åt hamburgare. Det satt sig ganska bra i magen, men kaffe och bulle har jag också hunnit med.

Till middag blev det en flottig pizza och dricka till det, konstigt nog fick den också plats i min späda lilla kropp. Smakar det gott är  det oftast lättare att ge plats för mer.

Än så länge håller magen ihop och jag känner mig inte alls dålig, får se hur det slutar. Antagligen är det inte så smart att äta såhär då jag kommer att bli sjukt hungrig när jag väl blir hungrig, och hungrig kommer jag att bli. Men när allt det här är över på onsdag så ska det bli mycket mer strikt kost, det har slarvats förmycket den sista tiden.

I övrigt är jag fortfarande hemskt trött, och imorgon ska jag försöka sova så länge som jag bara kan.

2 Responses to Den sista måltiden

  1. Maria skriver:

    Man måste få lyxa till det, speciellt innan man ska göra en koloskopi, jag har gjort det två gånger. Får du dricka laxabon? Lycka till! Mvh Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: