Dåliga vanor

Även om jag själv kanske inte har mått jättebra i sommar, så har magen istället klarat sig bättre. Tack vare det så har jag tillåtit mig själv att äta en del godsaker som jag annars inte klarar av. Detta är ju inte så bra, men det är såklart lockande när det tidigare inte har fungerat. Det jag nu ser fram emot är att få börja träna igen, i och med det kommer intresset för kosten automatiskt. Jag hoppas att det inte ska dröja så länge till innan jag kan börja plåga kroppen igen.

Lätt att börja, svårt att sluta…

4 Responses to Dåliga vanor

 1. jagochminmage skriver:

  Det är så himla lätt att komma in i dåliga vanor och så svårt att komma ur dem. Ibland när man mår dåligt vill man liksom trösta sig med något gott för man har inte orken att stå emot. Hoppas du hittar motivationen så du mår bättre på längre sikt! Chips är min stora last, vet inte om jag någonsin kommer klara mig helt utan det :P

  • Jag och Crohns skriver:

   Det gäller bara att inte låta det gå till överdrift. Att göra som de små och bara äta på lördagar är inte en dum idé. Det värsta är väl när man äter godsaker när man vet att inte magen klarar av det, onödig ångest, men då låter man ju oftast bli också. Synd att det mesta som är gott är onyttigt :)

   • jagochminmage skriver:

    Det brukar jag försöka köra med! Att begränsa mig till fredagsmys och eventuellt lördagen också. =) Är lättare om man sätter tydliga gränser för sig själv. Jag är egentligen ingen gottegris, bara chips och cola jag har svårt att motstå. Glass gillar jag också men det klarar inte min mage alls(grädde, suck) så det äter jag nästan aldrig. Fast det finns mycket gott som är nyttigt. Det jag tycker är godast i hela världen måste nog vara guacamole och det är ju supernyttigt =) Synd bara att avokado är så dyrt för en student dom jag =(

   • Jag och Crohns skriver:

    Det är ju oftast när man inte har något att göra som suget faller på, det är ju aldrig något problem när man arbetar exempelvis. Tyvärr är oftast det nyttiga dyrt, men kvalitet är ju inte gratis :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: