500 blogginlägg

Det är ganska exakt 3 år sedan jag startade bloggen ”Jag och Crohns”, detta inlägg blir passande nog mitt femhundrade. Jag minns att jag började skriva i samband med att jag skulle till lasarettet för koloskopi. Detta var en tid då inflammationen blivit värre och jag mådde väldigt dåligt.

Det har varit både upp- och nedgångar under dessa år, men de sämre dagarna är ofta de som är lättare att skriva om. Kvalitén på inläggen har varierat mellan perioder, ibland går det också längre mellan inläggen än vad jag tänkt mig, men det är inte alltid jag hinner, orkar eller har något vettigt att skriva om helt enkelt.

Träning och kost är något jag fått intresse för på grund av sjukdomen, så något gott har det onda fört med sig. Många inlägg handlar om just kost och träning, speciellt nu när jag mår bättre. Träningen har och är väldigt viktigt för mig, minst lika betydelsefullt psykiskt som fysiskt.

Jag vill ta tillfället och tacka er som läser och lämnar kommentarer, det är jätteroligt att få kontakt med er. Jag ska givetvis fortsätta skriva och jag hoppas det blir många år framöver.

Jag och Crohns 500

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: