Jag har mig själv att skylla

Jag har varit deppig, trött och rejält förkyld hela veckan. Aptiten har inte alls funnits, jag har ätit det jag varit sugen på. Det har blivit onyttigheter som chips, glass och läsk, det mest nyttiga jag ätit har varit mackor, och inte var de speciellt snälla för magen heller. I fredags fick jag veta vad detta slarv kan göra med mig, det var länge sedan jag var så dålig i magen som nu. Hur länge detta skov ska sitta i återstår att se, men just nu spelar det inte roll vad jag äter, det vill inte stanna kvar. Så här i efterhand känns det såklart väldigt onödigt att slarva med maten, jag trodde det skulle gå vägen, men det gjorde det inte.

2 Responses to Jag har mig själv att skylla

  1. Anna-Karin skriver:

    Sådär har jag också gjort några gånger. Bara ett bevis på att maten spelar visst roll! Gör om och gör bra igen och lär av sina misstag. Det måste man få göra ibland (misstag alltså)

    • Jag och Crohns skriver:

      Ja visst, det är konstigt att man gör så när sannolikheten är stor för jobbiga konsekvenser. Just i ögonblicket kan det vara roligt att få äta något gott och onyttigt, men i efterhand ångrar man sig oftast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: