Nytt skov och fortsatt förkyld

Helgen är över men jag är fortsatt förkyld, tack och lov har iallafall febern försvunnit. Dessvärre har jag nu hamnat i ett skov och magen mår inte alls bra. Jag antar att magbekymret beror på en kombination av förkylningen, sämre kost och stress. Det var länge sedan jag mådde så dåligt som nu, både fysiskt och psykiskt. När jag tvingas vara borta från träningen känner jag hur viktig den är för mig, träningen ger mig en känsla av att jag gör något bra, samtidigt är en fysiskt påfrestande aktivitet ett bra sätt att ventilera jobbiga tankar på.

2 Responses to Nytt skov och fortsatt förkyld

  1. EB skriver:

    Åh vad skönt att höra att nån annan är trött!! Inte bra för dig såklart men du fattar säkert. Hatar också förkylningar men har precis blivit frisk från min. Jag äter glutenfritt och oftast laktosfritt och magen gillar det iaf. Kram och hoppas du mår bättre… /Em

    • Jag och Crohns skriver:

      Jag förstår vad du menar. :) Förkylningen börjar ge sig men den är inte helt borta ännu, hoppas det inte dröjer så länge till. Magen är dock mer envis och jag vet inte riktigt vad som är problemet. Jag äter också glutenfritt, mår bättre då. Laktos har jag inte ha så stora problem med, men brukar även vara laktosfri vid skov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: