Skidåkningen lider mot sitt slut

Trötthet och dåligt väder har gjort att skidåkningen hamnat i skymundan. Det är ungefär två veckor sedan sist och jag tror inte det blir något mer i år. Snön smälter och det är ett riktigt aprilväder just nu, gråmulet och slask är ingen höjdare. Dags att leta en ny form av konditionsträning.

I år har jag försökt vara ute i skidspåret oftare men istället tagit kortare turer. Det är bättre att få röra på sig mer regelbundet än att ta enstaka långturer. Det har som oftast blivit 5 km men ibland upp mot 1 mil, dock aldrig längre än så. På mina lediga dagar från gymmet har jag klämt in skidåkningen, det har fungerat bra i och med att skidpassen blir korta.

Ute på upptäcktsfärd en vacker vårdag.

2 Responses to Skidåkningen lider mot sitt slut

 1. Ajla skriver:

  Hej snubblade över denna blogg då kag undrade hur det är med gravad lax. Jag har oxå Chrons och har haft mkt problem den senaste tiden, ny inflamation som nu är läkt. Kosten är helt omlagd och äter det som jag vet går med min mage. Men jag u drar som sagt hur det är med gravad eller rökt lax tacksam för svar
  mvh

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej!
   Eftersom jag utesluter socker från min kost kan jag inte äta gravad lax då den innehåller just socker. Jag äter för övrigt nästan inga kolhydrater, mina kolhydrater kommer bara från utvalda grönsaker, och någon enstaka bit frukt.

   Men om du inte själv har några sådana restriktioner så är det bara att prova och se om det fungerar. Kokt eller ångat är mitt favoritsätt att tillaga min mat på, blir skonsammast för magen på det viset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: