Plockar svarta och röda vinbär

Hösten är här och vinbären är mogna och redo att plockas. I år är det väldigt mycket vinbär, speciellt av de röda. Jag tycker bäst om de svarta och gillar att ha dessa i min hemmagjorda yoghurt. De svarta vinbären är också väldigt rika på c-vitamin, hur det är med de röda bären vet jag inte riktigt. Bärplockning ger en bra anledning till att få sig ut i friska luften och solskenet, snart kommer mörkret och det gäller att passa på.

Stora klasar bär redo att plockas.

2 Responses to Plockar svarta och röda vinbär

  1. Johan skriver:

    Vad härligt! Hoppas att du mår bra. Jag har kommit igång med träningen och verkar hålla magen i form med kosten, sömnen och att inte stressa eller köra på för hårt. Var lite risig i dagen några dagar och blev så sjukt nojig, domedagstänkandet. Men härligt nog har jag återhämtat mig från det. *pust*
    Skogen är bra återhämtning!

    • Jag och Crohns skriver:

      Vad roligt att höra att du kommit igång med träningen och att kosten hjälper. Det är så lätt hänt att dessa viktiga bitar faller bort när man stressar med allt annat i vardagen. Dagar när magen kraschar drar verkligen ner en, men man får försöka hitta något positivt med dagen ändå, även om det är svårt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: