Formen upp och ner

Januari har rusat iväg, en månad då jag varit tröttare än vanligt. Under några enstaka dagar har formen återvänt, men sedan för att dala igen, upp och ner som en berg och dalbana.

Jag har ändå startat igång mitt nya upplägg med styrketräningen, samma program som tidigare men med tyngre vikter. Träningen har faktiskt gått okej även om energin varit lite lägre.

Jag jobbar också på att förbättra mina rutiner, bättre koll på mina vardagliga sysslor och åtaganden. Detta för att få viktigare saker gjort före annat. Förhoppningsvis kan jag göra min vardag mindre stressig på detta vis, samt bli mer effektiv.

2 Responses to Formen upp och ner

 1. Johan skriver:

  Hemskt trött! Har mått oförskämt bra och trodde att det var över nu men så rasade magen igen.. Nu överväger jag Humira visst har du erfarenhet av det? Kul att träningen går bra! Jag håller i min också men fått dra av en del vikt, försöker att inte hänga upp mig på det utan ser det som en uppmaning till att fokusera mer på annat och bara underhållsträna ett tag.

  • Jag och Crohns skriver:

   Tråkigt att det blivit sämre. Man blir så besviken när magen kraschar utan förvarning, speciellt när allt varit bra en längre tid. Duktigt att du kämpar med träningen ändå, även om man inte kan köra för fullt så är det bra att den blir av. Även om jag ökar belastningen på mina pass just nu så är det ändå långt från den nivå jag låg på för några år sedan, men jag trivs bättre med träningen nu faktiskt.
   Humira gjorde stor skillnad för mig när mina andra mediciner slutade fungera. Tog Humira-injektioner under några år, kommer inte riktigt ihåg hur länge. Kanske har en del inlägg här på bloggen om du söker på Humira.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: