Mycket jobb i skördetid

Förutom att hösten är så färggrann och härlig kommer även andra fördelar. Rotfrukter och bär finns i överflöd, det gäller bara bestämma hur mycket tid man orkar lägga på det.

Bär har jag plockat en del, men inte allt för mycket. Jag har en del i frysen sedan tidigare så behovet är inte allt för stort. Jag äter blåbär och vinbär till frukost varje dag, vilket känns lyxigt.

I år har jag köpt en större mängd rotfrukt som jag förberett och fryst ner. Det tar ganska mycket tid och energi men det känns bra att ha ett lager framöver. Eftersom min bas i kosten består till stor del av kålrot, morot och andra rotfrukter så passar jag på när de är nyskördade och priset är bra.

Att ha framförhållning med maten är bra när man följer ett strikt kostupplägg. Det är viktigt att inte slarva och att då ha förberett mat i förväg underlättar de dagar när man mår sämre och inte har energi att laga mat för en hel dag från grunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: